Gløder ikke når varm!

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Go down

Gløder ikke når varm!

Poste by Vantastic on Tir Jun 19, 2012 12:51 pm

Hei.
Har en -91 mod Starcraft Brougham som nesten er gått 100 000, og den vil plutselig ikke gløde når den er varm.
Står den 1 time f. eks så gløder den, men ikke om jeg slår den av, så går å fyller full tank, så skal jeg starte igjen. Da gløder den ikke...
Kan prøve å starte så lenge at batteriet blir tømt.. Bør jeg bytte glødeplugger bare, eller må jeg til med manuell gløding? Evt. bare glødereléet som har begynnt å svi seg? Regner med noen her inne har vært borti dette før, har aldri vært ett eneste problem med denne bilen siden den kom ut av butikken før dette. Har stått inne lagret fra September til Mai vært år, og da har det blitt tatt skifte av olje på motor, gear og diff. Glødeplugger, dyserensing og nylufting, bremser og bånd. Aldri hatt problemer som sagt.
Noen som evt. har koblingsskjema for opplegg for manuell gløding?

Vantastic

Antall Innlegg : 1
Registration date : 18.06.2012

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

Re: Gløder ikke når varm!

Poste by Diesel on Søn Jul 22, 2012 11:10 am

Kjent problem på disse
Mange flytter føleren,noen kobbler opp til manuell.
avatar
Diesel
Sjafør
Sjafør

Antall Innlegg : 227
Age : 54
Bosted(fylke) : Telemark
Jobb/hobby : Demontering av chevy vans\repp
Van (Merke og modell) : Chevrolet Tiara 92 mod Honda Passport(USA bil)
Registration date : 14.03.2009

Vis Medlemmets Profil http://vandemonteringen.no/

Til Toppen Go down

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet