Dodge Tradesman 300

Go down

Dodge Tradesman 300

Poste by Tradesman on Tor Des 10, 2009 3:22 pm

Som tittelen sier, leter jeg etter en Tradesman 300, mener dette var en 76-modell.

Jeg så bilen første gang rundt 1999, da var den i Skiens-området. Mener han som hadde den da bodde ganske nærme en bomstasjon. Det var en lokka van (etter det jeg husker), hvit oppe og grålilla nede (eller var det omvendt?), skjermbreddere+frontspoiler, caps, måkevinger på siden og bak. Senket med "godkjent senkesett" visstnok. Skramme i førerdør den gangen.

Innvendig var det dashboard fra 80-talls chevy beauville, to stoler foran, og jeg mener det kun var en treseter benk bak det igjen. Usikker på hva den var trekt i innvendig, men lurer på om det var noe floss/shaggy tepper. Det var montert et kjøkken bakerst i bilen, jeg mener dette var fysisk atskilt med skillevegg fra resten av innredningen. Måkevingene hadde forresten dårlige løftere/dempere, så de måtte holdes oppe for at de ikke skulle falle ned. De var også laget med elektriske åpnere, som man "aktiverte" ved å trykke på en bryter under (?) bilen. Den gangen fungerte ikke bryterne. Var en litt lei tur egentlig, for da jeg kom frem, hadde eieren kjørt bilen tom og sugd noe drit inn i forgasseren, så det ble ingen prøvetur, og heller ikke kjøp (noe jeg har angret på siden), bilen ble solgt relativt kjapt etterpå.

350/350 chevy. Whitespoke. Generelt litt "sliten", men registrert den gangen. Eieren hadde bytta den til seg mot en Ford Fiesta eller noe sånt, og skulle bare selge videre.

Et år eller to senere, var bilen til salgs igjen. Da var det noen yngre gutter i Skiens-området som hadde den. Bilen var stort sett den samme, men girkassa var bytta (sa de). Uregistrert nå. Rusthull i skjøt bak på venstre side. Igjen problemer med start, mener gasseren sendte rekyl da den tente. Mellomaksel demontert for å bytte kryss. Jeg sa jeg ville kjøpe bilen, og avtalte at jeg skulle hente den senere. Da jeg ringte opp et par dager etter for å avtale tidspunkt, ble det sagt at en kar hadde kommet og henta bilen, betalt bare halvparten av pengene, og var ikke å komme i kontakt med. Jeg prøvde alt fra navn på kjøper, til reg.nr på bilen, men selger kunne ikke fortelle meg noe som helst. Pokker så kjipt...

Siden har jeg lurt på hvor denne blei av. Det ble sagt at den gikk til Oslo-traktene, men ikke veit jeg. Jeg har fulgt mye med på markedet, men om den er solgt igjen, så har det i så fall skjedd uten at jeg har oppdaget det. Er det noen her som vet noe om denne bilen? Alle svar mottaes med takk

For øvrig er jeg alltid på jakt etter spennende vans fra 1970-77. Gjerne en "vanner's van", tidligere custombil (old school) eller noe annet morsomt.
avatar
Tradesman
VanFrelst
VanFrelst

Antall Innlegg : 70
Bosted(fylke) : Vestfold
Van (Merke og modell) : 1976 Chevrolet Sportvan custom30, 1977 Dodge Tradesman 300, 1976 Dodge Tradesman 300 Maxi
Registration date : 08.08.2008

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

Re: Dodge Tradesman 300

Poste by chevylars on Lør Des 12, 2009 1:27 am

Denne her kan jeg ikke minnes å ha sett

Men en kamerat i nabokomunen har en lokka b-300 som han vurderte selge........
avatar
chevylars
Har Sertifikat
Har Sertifikat

Antall Innlegg : 174
Age : 43
Bosted(fylke) : Romerike
Jobb/hobby : Bilmekaniker
Van (Merke og modell) : Chevy van
Registration date : 24.08.2008

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

Re: Dodge Tradesman 300

Poste by Tradesman on Man Des 14, 2009 8:12 pm

Nei, den har ikke vært på veien på en stund etter det jeg vet, og det var jo en litt, hva skal man si, "annerledes" greie; en dodge-chevy bastard på en måte. Jeg mangler ganske mye info om den, men mener det var en i Skien som bygde den opp, og jeg var såvidt i kontakt med en person i Skien som visste hvem dette var, men jeg har ikke klart å få noe svar på hva han heter.... Har sendt deg pm forresten! Svar gjerne her om du føler for det; jeg lurte på om du vet noe mer om bilen, om den fortsatt er til salgs, og hva det er snakk om.
avatar
Tradesman
VanFrelst
VanFrelst

Antall Innlegg : 70
Bosted(fylke) : Vestfold
Van (Merke og modell) : 1976 Chevrolet Sportvan custom30, 1977 Dodge Tradesman 300, 1976 Dodge Tradesman 300 Maxi
Registration date : 08.08.2008

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

Re: Dodge Tradesman 300

Poste by Sponsored content


Sponsored content


Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet