Flott Garasje

Go down

Flott Garasje

Poste by TT on Lør Nov 01, 2008 3:18 amJukeboks og amcar-guttetur til Sunne i Sverige..


Vi skriver Fredag 30 nov. Og mål for dagens guttetur er Sunne i Sverige. Oppdraget er å frakte en Jukeboks av typen AMI fra 1960 til en entusiast av Norsk hærkomst, men som har gjort som mange andre Nordmenn,skaffet seg et sted i Sverige, nærmere bestemt i Sunne i Värmland.

Vi starter tidlig, greit å ha god tid. Vi er Morten E Wik fra Ski og undertegnede. Det blir noen timers kjøring, for vi har også et ærend i Ørebro , deretter setter vi kursen for Sunne, og med god hjelp av GPS av type "Tom-Tom" så finner vi frem.
Vel fremme i Sunne så møter vi ekteparet Strøm, og begge to viser tydelige tendenser som tilsier at her er interessen for 50 og 60 tallet tilstede i godt monn.

Vi får båret inn Jukeboksen, og plassert den der den skal være, kona i huset vet akkurat hvor den skal stå, og etter noe finsikting så er boksen "hjemme".

Vi får også en skikkelig omvisning i Finn`s garasje, og hvilken garasje !!!!!. Her møter vi fliser i sort og hvitt, som danner grunnlaget for plasseringen av 4 fantastiske Buick limited . Strøm har 2 cabber, en 4 d-htog en 2 d-ht. Fantastiske kjøretøy, som bærer preg av entusiasme, og pinlig nøyaktig restaureringsarbeid. Her er ingenting overlatt til tilfeldigheter.
Finn har dokumentert restaureringen på DVD og vi nyter synet av dette fra et stort prosjekt til et stykke nydelig bilkunst.

Tiden går fort i godt selskap, og Morten og jeg finner ut at vi har lang vei hjem, så oppbruddets time er desverre kommet.
Slike besøk på en mørk høstkveld gir liv for videre planlegging og drømmer om en ny sommer, hvor våre doninger igjen skal på veien. Inntil da så koser vi oss innendørs, spiller god musikk på jukeboksene, og bare venter på vår og sommer.
Vi takker for at vi fikk komme på besøk, og ønsker familien Strøm lykke til videre med både biler, jukeboks og et fantastisk feriested i Sunne.

På vegne av Dreams on wheels
En alltid frittalende
Jon Einar
Jukeboks og amcar-guttetur til Sunne i Sverige..avatar
TT
Admin
Admin

Antall Innlegg : 541
Age : 46
Bosted(fylke) : Nordland
Jobb/hobby : Taxi/US Cars & Vans
Van (Merke og modell) : 79/80 Dodge Van B200
Registration date : 29.05.2008

Vis Medlemmets Profil http://vans.all-up.com

Til Toppen Go down

Re: Flott Garasje

Poste by Kjerstin on Lør Nov 01, 2008 11:07 am

Så flott det var der.. Flink de som har fått det til... Smile
avatar
Kjerstin
Moderator
Moderator

Antall Innlegg : 206
Age : 51
Bosted(fylke) : Fredrikstad Østfold
Jobb/hobby : Driver Med Grand Danois og Chines Crested. Og Er Van frelst siden ungdomstiden
Van (Merke og modell) : Ford Clubwagon 91 mod
Registration date : 31.05.2008

Vis Medlemmets Profil http://outbreakvanners.org/

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet